Hofmeester Dental

Belangrijke mededeling

Vanwege een stroomstoring kunnen wij u telefonisch beperkt helpen. Wij verwachten tussen 11:00 en 11:15 weer online te zijn. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Onze website kunt u blijven gebruiken zoals u gewend bent.

Kunstplanten en bloemen voor in de praktijk

Bent u ook op zoek naar een leuke opvulling voor in de praktijk? Hofmeester levert nu ook kunstplanten en -bloemen voor in de praktijk. Bovendien is voor de bloemboeketten naast aanschaf ook de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten. Zo krijgt u iedere 3 maanden een nieuw boeket in de praktijk bezorgd. Het kunstgroen blijft mooi zonder dat onderhoud nodig is. Daarnaast voldoet het aan de hygiëne vereisten, waar natuurgroen dit niet doet.

Wilt u ook elke 3 maanden een nieuw bloemboeket in uw praktijk?

Naast de mogelijkheid tot aanschaf bieden we de bloemboeketten ook in abonnementsvorm aan. Wanneer u een bloemboeket abonnement afsluit krijgt u elke 3 maanden een nieuw boeket bij u in de praktijk bezorgd. De bezorgers nemen tegelijkertijd uw oude boeket mee terug. Voor € 25,- per maand komen we elk kwartaal langs in uw praktijk om een nieuw boeket te brengen. Wilt u gelijk een abonnement afsluiten voor een tweede boeket? Dan betaalt u voor uw 2e boeket maar € 20,- per maand en voor een 3e boeket zelfs maar € 15,- per maand.

Service op maat

Wanneer u graag een aanbieding op maat wilt voor meerdere locaties, of gewoon advies over welk kunstgroen in uw praktijk past. Neem contact met ons op en wij zorgen dat iemand van onze partner Easyplants contact met u opneemt. Zij zullen u vervolgens helpen met waar u naar op zoek bent.
Toegevoegd