Hofmeester Dental

Dé loep van de toekomst

Bij Bryant Dental inspireren we tandartsen wereldwijd, met technologie die prachtig is ontworpen en vakkundig ontwikkeld. Door innovatieve prototyping, snel 3D-modellering, precisiedruk en de nieuwste AI-technologie te combineren leveren wij de meest geavanceerde loepbrillen.

Loepen geven vergroot zicht om de belangrijkste aspecten van tandheelkundige ingrepen te verbeteren. Dit verbeterde zicht, met zelfs de kleinste details, maakt een snellere, nauwkeurigere behandeling mogelijk en geeft u de kracht om tandheelkunde van de hoogste kwaliteit uit te voeren.

We kunnen de brillen zelf aanmeten. Neem hiervoor contact met ons op via het formulier onderin de pagina.
Heeft u uw bestelling van de bril geplaatst? U ontvangt een kleinigheidje om het wachten dragelijker te maken. Wat dat is zeggen we natuurlijk niet...

Bekijk hieronder de verschillende brillen en de Ignis® LED verlichting.

post

Galilean 2.5x

De Galilean loepen met 2.5x vergroting bieden het grootste gezichtsveld en scherptediepte bij het laagste gewicht in onze collectie. De loepen zijn ideaal voor mondhygiënisten en schoonheidsspecialisten, die graag een volledig gezicht willen visualiseren, eenvoudig instrumenten willen positionering en herkenningspunten willen identificeren.

Technische details
Gewicht: 21,5 gr.
Gezichtsveld: (@40 cm.) 16 cm.
Focusdiepte: 30 – 40 cm.
Bekijk de Bryant brochure
post

Galilean 2.8x

De Galilean loepen met 2,8x vergroting (ook wel 3x genoemd bij overige fabrikanten) bieden extreme veelzijdigheid en zijn prefect geschikt voor de algemene tandheelkunde en tandartsen in het begin van hun carrière.instrumenten willen positionering en herkenningspunten willen identificeren.

Technische details
Gewicht: 26 gr.
Gezichtsveld: (@40 cm.) 13 cm.
Focusdiepte: 20 – 30 cm.
Bekijk de Bryant brochure
post

Prismatic 3.5x

Voor diegenen die meer details willen dan de 2.8x loepbrillen en het extra gewicht van de prismatische optiek niet erg vinden, is de Prismatic met de 3.5x vergroting een perfecte keuze. De Prismatic is uitermate geschikt voor professionals die veel kroon- en brugwerk plaatsen en meer complexe smile-design projecten uitvoeren.

Technische details
Gewicht: 62 gr.
Gezichtsveld: (@40 cm.) 9,8 cm.
Focusdiepte: 15 – 20 cm.
Bekijk de Bryant brochure
post

Prismatic 5.0x

Voor de ultieme vergroting is de Prismatic met 5.0x vergroting een ongeëvenaard werk van verbluffend nauwkeurig vakmanschap en militaire engineering. Als u uw werk echt naar het volgende niveau wilt brengen, is dit de vergroting voor u. Deze loepen vergroten elk detail, met haarscherpe definitie.

Technische details
Gewicht: 75 gr.
Gezichtsveld: (@40 cm.) 6,2 cm.
Focusdiepte: 11 - 14 cm.
Bekijk de Bryant brochure
post

Prismatic 7.5x

De Prismatic met 7.5x vergroting is de volgende generatie loepvergroting. Opmerkelijk ontworpen en vormgegeven en in staat uitzonderlijke details weer te geven, dit is de ultieme keuze voor tandartsen van het hoogste niveau. Een volledig boogveld van 5x is al ongelooflijk, maar een kwartboog van 7.5x is een geheel nieuw spel.

Technische details
Gewicht: 81,7 gr.
Gezichtsveld: (@40 cm.) 4,1 cm.
Focusdiepte: 4 - 5 cm.
Bekijk de Bryant brochure
post

Ignis

De draadloze koplamp van de toekomst - helderder, lichter en slimmer.

De eerste in zijn soort, IGNIS® produceert een ongelooflijke 84 lumen uit een uiterst kleine LED lamp van slechts 9 gram van ruimtevaartkwaliteit aluminium. De neodymium-batterij is ingebouwd in de hoofdband en verdeelt het gewicht naar achteren en weg van de neus. Elk aspect van dit lichtsysteem is ontworpen en gebouwd met de behoeften van tandartsen in gedachten.

Ignis® Wireless Headlight is een meesterwerk van engineering en design. De LED-behuizing is volledig CNC-gefreesd en vervaardigd uit aluminium klasse 6061 voor uitstekende output-efficiëntie. Met 84 lumen en een uniformiteit van 95% biedt Ignis een uiterst helder licht, helderder dan de meeste bedrade lichten en alle andere draadloze chirurgische lampen. De hoofdband is gemaakt van een zacht siliconen, die luxueus zacht en volledig desinfecteerbaar is, waardoor Ignis perfect is voor tandheelkundig, chirurgisch en veterinair werk.

Geschikt voor alle soorten brillen, van alle merken.

Bekijk de Bryant brochure

Vraag hier meer informatie aan