Hofmeester Dental

Belangrijke mededeling

Vanwege een stroomstoring kunnen wij u telefonisch beperkt helpen. Wij verwachten tussen 11:00 en 11:15 weer online te zijn. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Onze website kunt u blijven gebruiken zoals u gewend bent.
triangle
De familie Hofmeester maakte in 1978 de overstap van de banden naar de tanden. Het Rotterdamse Hofmeester Dental is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse tandheelkunde.

In 2006 is Hofmeester door twee ondernemers overgenomen van de familie Hofmeester. De bestuurders hebben de onderneming door laten groeien tot één van de belangrijke leveranciers van Nederland.

4-mannen

2014

Hofmeester is gestart met een vestiging in Groningen, van waaruit het noorden van Nederland wordt geholpen en ondersteund

2017

Hofmeester verhuisd naar een grotere locatie met half geautomatiseerd magazijn. Deze verhuizing hebben wij samen met u gevierd met het Hofmeester Festival

2021

Hofmeester Dental, All Dent en Robouw Medische Techniek zijn samen verdergegaan onder de paraplu van de Hofmeester Groep. Hierdoor is Hofmeester een full-service dental depot geworden

Wat kunt u verwachten van Hofmeester Dental

Samenwerking

Hofmeester en ADT gaan samen verder onder één paraplu en beheren samen de markt in de Benelux. Door onze krachten te bundelen hebben wij kennis en middelen waarmee u en uw praktijk nóg beter kunnen voorzien van tandheelkundige benodigdheden op een zo efficiënt en verantwoordelijk manier. Ondertussen blijven we zelfstandig op onze eigen manieren de markt benaderen.

Uitgebreid assortiment

Wij zijn er trots op dat wij u een uitgebreid assortiment aan tandheelkundige benodigdheden kunnen aanbieden vanuit onze magazijnen in Rotterdam en Oisterwijk, via diverse kanalen. Ontdek hoe wij ons onderscheiden met ons eigen huismerk, exclusieve merken, een eigen bezorgdienst en behulpzaam personeel.

Bezorgdienst

Onze eigen bezorgdienst zorgt voor een probleemloze levering van uw bestellingen, rechtstreeks naar uw praktijk. Met snelle en betrouwbare verzending, kunt u vertrouwen op tijdige ontvangst van alle benodigde tandheelkundige producten.

Nu en in de toekomst staat het Rotterdamse Hofmeester voor een vorstelijke behandeling en handelen wij onder de spreuk niet lullen, maar poetsen
Toegevoegd