Hofmeester Dental

Belangrijke mededeling

Vanwege een stroomstoring kunnen wij u telefonisch beperkt helpen. Wij verwachten tussen 11:00 en 11:15 weer online te zijn. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Onze website kunt u blijven gebruiken zoals u gewend bent.

3Shape TRIOS 5 - De hygiënische en eenvoudig te bedienen intraorale scanner

Maak kennis met de 5e generatie TRIOS

Dit is de scanner die een nieuwe standaard zet in patiëntenbescherming en infectiecontrole. Hij is niet alleen hygiënisch ontworpen, maar ook kleiner en lichter dan zijn voorgangers, en zo ontworpen dat hij perfect in elke hand past. Bovendien wordt hij geleverd met onze nieuwe ScanAssist engine voor perfecte scanresultaten en TRIOS Share, voor ultieme connectiviteit.

demo aanvragen offerte aanvragen

Intelligent scanning

ScanAssist Engine

We hebben hard gewerkt om het scannen nog eenvoudiger te maken. Het hart van TRIOS 5 is de ScanAssist engine.

Zijn intelligente uitlijntechnologie voor het opbouwen van een 3D-model resulteert in precisiescans, moeiteloos en efficiënt. Elke keer weer. Zo kunt u zich concentreren op de uitstekende zorg die uw patiënten doet glimlachen.

Over de technologie

De nieuwe scan-engine voorkomt steekfouten door het 3D-model tijdens het scannen te reconstrueren en op te bouwen

Tegenwoordig vereisen de meeste merken intra-orale scanners dat u een scanstrategie of -protocol gebruikt om goede gegevens te verzamelen. U moet bijvoorbeeld beginnen met het occlusale oppervlak van de kies, omdat u daarmee het juiste detailniveau kunt vastleggen. Het niet volgen van de scanstrategie kan leiden tot problemen bij het goed aan elkaar plakken van het 3D-model. Dit kan ertoe leiden dat de scan opnieuw moet worden gemaakt. De hele scan-engine is herbouwd om dat ongemak weg te nemen.

Nu kunt u uw patiënten in elke gewenste richting scannen en een scanpad creëren dat voor u het beste werkt.

Wij geven om een goede scanervaring. ScanAssist zorgt ervoor dat het 3D-scanmodel dat u genereert voortdurend wordt bijgewerkt met de meest recente informatie. Daardoor is de uitlijning van de scangegevens bijna perfect en krijgt u een scan van opmerkelijke kwaliteit, ongeacht uw ervaring met scannen.

Meer over de TRIOS 5

Hygiënisch scannen

TRIOS 5 stelt een nieuwe norm voor patiëntenbescherming en infectiebeheersing. Wij noemen het graag 'hygiënisch door ontwerp'. Het is gemakkelijk te reinigen omdat het nauwelijks openingen of spleten heeft. Maar u hoeft ons niet op ons woord te geloven: TRIOS 5 is ook FDA goedgekeurd. Laten we eens kijken wat we hebben gedaan

Huls voor optimale reinheid

De ultradunne, nauwsluitende en vrijwel onzichtbare hoes minimaliseert het risico van kruisbesmetting. Hij is eenmalig te gebruiken - u doet hem om, scant en doet hem af als u klaar bent met scannen. Zo eenvoudig is het.

Krasvrij saffierglas

Het venster in de punt is gemaakt van saffierglas. Wat maakt dit materiaal geweldig? Het is krasvrij en warmt supersnel op, zodat uw tip binnen enkele seconden scanklaar is.

Verzegelde spiegel

In de scanner bevindt zich een verzegelde spiegel. Omdat de spiegel gesloten is, kan er geen stof of vuil binnendringen en de optische prestaties van de scanner beïnvloeden.

Gesloten autoclaveerbare tip

Voor de scanner is er een gesloten, autoclaveerbare tip ontwikkeld. Dit betekent dat het risico van kruisbesmetting tussen patiëntenbezoeken tot een minimum wordt beperkt.

Wat is inbegrepen bij de TRIOS 5

De TRIOS 5 wordt niet alleen geleverd met alles wat u nodig hebt om meteen te beginnen met scannen, maar bieden wij ook de juiste support

Scanuitrusting: Inclusief de scanner zelf plus 5 tips, een beschermingstip en 100 TRIOS sleeves. De pod is ook inbegrepen

Pod voor plaatsing: Een opnieuw ontworpen, superstabiele pod waarmee u uw scanner vanuit meerdere hoeken kunt plaatsen.

Opladen en batterij: Lader met landspecifieke voedingskabel en 3 batterijen.

Connectiviteit: Draadloze adapter, USB dongle met software, en een 3Shape abonnement dongle.

Installatie: Voor directe hulp bij de installatie bevat de doos een link naar onze online snelstartgids.

Directe steun: Hofmeester hulpdienst, TRIOS specialist en 3shape community voor trainingen

demo aanvragen offerte aanvragen

Klaar voor de TRIOS-ervaring?

Laat u door ons op maat doorlichten over uw TRIOS-opties, op een tijdstip en locatie die u het beste uitkomen.
Toegevoegd