Hofmeester Dental

Belangrijke mededeling

Vanwege een stroomstoring kunnen wij u telefonisch beperkt helpen. Wij verwachten tussen 11:00 en 11:15 weer online te zijn. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Onze website kunt u blijven gebruiken zoals u gewend bent.

Datumdeals: Verminder samen met ons de dentale afvalstromen

Schaf producten die bijna over hun THT gaan nu aan tegen fixe kortingen

Ook onze inkoop afdeling tikt wel eens een nulletje te veel in bij het bestellen. Zodoende, hebben we bij tijd en wijle producten op de plank liggen die bijna hun houdbaarheidsdatum bereiken. Met een toewijding aan duurzaamheid en een verlangen om onze afvalstromen te minimaliseren hebben we besloten een nieuwe product categorie binnen ons assortiment toe te voegen: Datumdeals

Op deze pagina kunt u producten vinden die binnen enkele weken tot maanden hun houdbaarheidsdatum zullen bereiken. Thans, zullen de producten op deze pagina tegen forse kortingen worden aangeboden. Uiteraard, ziet u op de pagina ook staan wanneer de exacte houdbaarheidsdatum wordt bereikt. Wanneer u hier iets aanschaft, heeft u een goede deal en vermindert u de afvalstromen. Twee vliegen in één klap dus!

Ons initiatief is gebaseerd op het streven naar een vermindering van dentale afvalstromen. Elk jaar wordt er een enorme hoeveelheid dentale producten weggegooid, wat niet alleen resulteert in verspilde hulpbronnen, maar ook in de uitstoot van broeikasgassen bij het afbraakproces. Door producten die de houdbaarheidsdatum naderen tegen een lagere prijs aan te bieden, proberen we bij te dragen aan het verminderen van deze verspilling.

Toegevoegd