Hofmeester Dental

Iets met een ezel en een steen...

‘Dit laten we niet nog een keer gebeuren!...’, dachten wij, en u vast ook, in het zo hectische 2020. Grenzen werden gesloten, leveringen geannuleerd, kritische materialen werden schaars.

Vele spraken erover, maar dat leidt niet altijd tot daden. De ondernemers achter de Mondmaskerfabriek gingen zeer zeker wel over tot daden! Zij vlogen eigenhandig machines over vanuit Azië. Ze betrokken de grondstoffen en gingen aan de slag met de productie van mondmaskers, op Nederlandse bodem. Fleur Bakker, een van de oprichters, kende statushouders via theRefugeeCompany, en hielp 42 mensen met een vluchtelingenachtergrond aan een zinvolle baan.
Hoe mooi is dat!

De Mondmaskerfabriek heeft inmiddels 15 miljoen maskers geproduceerd, de complexe certificeringstrajecten doorlopen en de fabriek is recent verhuisd naar een perfect passende productie faciliteit in Arnhem.

Probeert u dit doosje?

Nu is het zaak dat deze fabriek blijft draaien!

Daaraan willen wij graag een steen bijdragen. U toch ook?

Dat kan heel eenvoudig door maskers van de Mondmaskerfabriek te bestellen. Kostprijs € 7,50 per doosje, ofwel € 0,15 per masker.

Hofmeester artikel 031016: Mondmaskerfabriek mondmaskers wit met elastiek Type IIR (50st). 40 doosjes in een omdoos, met 10% korting. Deze prijsstelling ontwikkelt mogelijk nog scherper bij verdere daling van grondstofprijzen en/of grotere afzet volumes.

De maskers zijn verbeterd, uitgebreid getest en aantoonbaar van degelijke kwaliteit. En leverbaar nu én in crisis tijden.

Klik hier om te bestellen

NB: wist u dat het hoofdbestanddeel van maskers, ‘polypropyleen’, zeer goed te recyclen is?
De pilot voor inzameling van dit materiaal start binnenkort. Wanneer we die stroom circulair krijgen, zijn we toch helemaal goed bezig?