Hofmeester Dental

Belangrijke mededeling

Vanwege een stroomstoring kunnen wij u telefonisch beperkt helpen. Wij verwachten tussen 11:00 en 11:15 weer online te zijn. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Onze website kunt u blijven gebruiken zoals u gewend bent.

3Shape TRIOS - intraorale scanners

Maak kennis met de 3Shape mondscanners

Stap in de wereld van digitale tandheelkunde met 3Shape TRIOS® en ontdek een lange lijst van mogelijkheden. Mogelijkheden die verder gaan dan een snellere, eenvoudigere en comfortabelere manier om afdrukken te nemen. U krijgt de kans om uw patiënten nog meer te betrekken en te begeleiden. meer te betrekken. Om uw expertise uit te breiden met nieuwe behandelopties, in meer kosteneffectieve manieren om voor uw patiënten en uw bedrijf te zorgen. Het komt met de gemoedsrust die u ervaart met een bewezen product dat tienduizenden tandartsen dagelijks met succes gebruiken. En met de steun van een bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden de revolutie in de digitale tandheelkunde begon.

demo aanvragen offerte aanvragen brochure

TRIOS 5

Perfecte Ergonomie

30% kleiner en 20% lichter dan TRIOS 4. De kleinste en lichtste scanner tot nu toe. Gemaakt om perfect in uw hand te passen.

De nieuwe standaard voor hygiënisch scannen

De ultradunne, nauwsluitende en vrijwel onzichtbare hoes minimaliseert het risico van kruisbesmetting. Hij is eenmalig te gebruiken - u doet hem om, scant en doet hem af als u klaar bent met scannen. Zo eenvoudig is het.

TRIOS Unite

Ervaar ongeëvenaarde kliniek-naar-lab workflows met 3Shape Unite. Unite brengt toonaangevende tandheelkundige bedrijven, oplossingen en laboratoria samen via het meest collaboratieve platform ter wereld. Beheer al uw casussen met keuze en gemak - van TRIOS-scan tot voltooiing van de behandeling. U bereikt de geweldigecasusresultaten die u nastreeft en uw patiënten krijgen de behandelresultaten die ze verdienen.

TRIOS 3

Het perfecte instapmodel

De TRIOS 3 wordt ook wel gezien als benchmark van de intra orale scanners. Wilt u overgaan op digitaal afdrukken afnemen, maar niet meteen de stap maken naar de TRIOS 5? Dan is de TRIOS 3 het perfecte instapmodel voor u. TRIOS 3 is zo intuïtief dat je bijna zou vergeten dat het een high-tech, AI-gestuurd hulpmiddel is. Het legt niet alleen tanden vast; het legt de realiteit van een patiënt vast. Binnen enkele seconden verschijnt er een ongekend niveau van detail en nauwkeurigheid op je scherm - het is gemakkelijker dan ooit om je ermee bezig te houden

Eigenschappen

Omschrijving trios-5-small TRIOS 5 trios-3-wireless-small TRIOS 3 draadloos trios-3-small TRIOS 3
Hoge accuratie
AI Scan 2.0
Realistische kleuren en shaduwberekeningen
TRIOS Patient Specific Motion
Remote Control Advanced Simple Simple
Draadloos
Direct verwarmde tip
ScanAssist
Afgesloten behuizing voor spiegel en sleeves voor extra hygiene
Vrij van calibratie
Visuele en haptische feedback (LED-ring en trillingen)
Smart Power Management
Afmetingen (h x b x l) 3.8 x 3.7 x 26.6 cm 4.8 x 4.0 x 28.2 cm 4.8 x 4.0 x 27.3 cm
Totale gewicht* 299 gram 373 gram 340 gram
Powered by 3Shape Unite
Patient Engagement apps
Studio & Clinic apps Add-on optie Add-on optie Add-on optie
TRIOS Share compatibel
*Inclusief batterij en tips

TRIOS Move+

Profiteer comfortabeler

Geen hoofddraaien meer. Geen gespannen rug meer. TRIOS MOVE+ maakt het voor u en uw patiënten comfortabeler om te profiteren van de digitale TRIOS-scans en de TRIOS apps voor betrokkenheid. Plaats het 15,6" HD-touchscreen waar je maar wilt en verplaats het naar believen. Je volgt de voortgang van je scan zonder je hoofd te bewegen. En patiënten zien de scans en apps zonder zich te hoeven draaien.

Het lichtgewicht standaard is perfect in balans. De monitorarm is volledig verstelbaar. Het scherm heeft royale afmetingen. Het minimalistische ontwerp is rijk aan subtiele details zoals sierlijke rondingen en eersteklas geborsteld aluminium. 3Shape TRIOS MOVE+ is gemakkelijk te verplaatsen, gemakkelijk aan te passen en gemakkelijk te gebruiken. En het is o-zo gemakkelijk voor de ogen, waardoor het een elegante en functionele aanvulling is voor elke kliniek - ook de uwe.

TRIOS Care

Het aanschaffen van een TRIOS-scanner is slechts de eerste stap in de ontwikkeling van uw praktijk. Een TRIOS Care serviceplan dekt al uw volgende stappen. Een grote investering moet een zorgeloze ervaring zijn en met 3Shape Care bent u in veilige handen. TRIOS Care zorgt ervoor dat u zorgeloos te werk kan gaan. De support afdeling van 3Shape staat elke werkdag van 8 uur 's ochtends tot 5 uur in 's middags voor u klaar bij eventuele complicaties. Mocht uw scanner onverhoopt naar de technische dienst moeten ter reparatie? Dan heeft u binnen 48 uur een vervangende scanner. TRIOS Care is het eerste jaar inbegrepen bij aanschaf van een nieuwe scanner. Hierna kunt u het servicepakket per 2 jaar afsluiten.

Omschrijving TRIOS Care TRIOS Only
TRIOS Software Updates*
Toegang tot het 3Shape Community portaal
Onbeperkt Support dekking Inbegrepen Betaal per geval
5 jaar volledige verzekering
Dekking bij perongeluk laten vallen
Spoedige vervanging**
25% korting op overige TRIOS Care abonnementen***
Sessie met een 3Shape Dental Expert
Maandelijkse of
jaarlijkste facturatie (1e jaar gratis)
Gratis
*Beschikbaarheid van nieuwe functies is afhankelijk van goedkeuring door de regelgevende instanties per land
**SLA verschilt per land
***Op abonnementen voor TRIOS-scanners binnen dezelfde kliniek

Klaar voor de TRIOS-ervaring?

Laat u door ons op maat doorlichten over uw TRIOS-opties, op een tijdstip en locatie die u het beste uitkomen.
Toegevoegd