Hofmeester Dental

Voordeelmeester, Voordeelacties

Één maand lang gaan wij onder een tijdelijke naam verder 'Voordeelmeester'. Bij Voordeelmeester kunt u de hele maand oktober gebruik maken van scherpe bulkacties op disposables en mooie kortingen op apparatuur. Wees er op tijd bij en houdt onze kanalen de komende weken goed in de gaten.

Zet nu uw prijzen op slot

Afgelopen maanden zijn getekend door hevige inflatie en prijsverhogingen vanuit verschillende hoeken. Ook lijken de prijsverhogingen de komende periode nog niet te stoppen. Zodoende bieden wij u nu de mogelijkheid om uw prijzen vast te zetten voor uw favoriete producten. Stijgen de prijzen alsnog na het vastzetten, dan neemt Hofmeester deze kosten voor haar rekening. Zo hoeft u de komende periode niet te maken te hebben met vervelende prijsstijgingen!

Hoe werkt het?
Wij sturen u een afnamelijst van het afgelopen jaar op, hierop geeft u aan voor hoeveel exemplaren u beschermt wilt blijven. Wij zetten voor u deze prijzen vast.

Wanneer u de prijs van product A voor 10 exemplaren vastzet op € 10,- betekent dit dat u de eerstvolgende 10 exemplaren voor € 10,- bij ons kunt aanschaffen, ongeacht de prijsverandering in deze periode. Eventuele gestegen prijzen neemt Hofmeester voor haar rekening!

Bekijk de actie folder

In de actie folder vindt u alle aanbiedingen van de Voordeelmeester periode. Deze producten kunt u allemaal op de website vinden. De korting wordt automatisch verrekend.

Bekijk de folder

Willekeurige Voordeelacties