Hofmeester Dental

Belangrijke mededeling

Vanwege een stroomstoring kunnen wij u telefonisch beperkt helpen. Wij verwachten tussen 11:00 en 11:15 weer online te zijn. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Onze website kunt u blijven gebruiken zoals u gewend bent.

Ontdek ons Huismerk: PoloDent

PoloDent biedt een uitgebreid assortiment aan tandheelkundige producten van uitzonderlijke kwaliteit tegen scherpe prijzen. Als professional kunt u profiteren van de optimale prijs-kwaliteitverhouding die PoloDent te bieden heeft. We zullen u meer vertellen welke producten het merk PoloDent zoal aanbiedt en wat de voordelen hiervan zijn. Daarnaast laten we u ook kort kennis maken met ons andere huismerk, Yellow Point. Ontdek hoe deze huismerklijnen een waardevolle aanvulling kunnen zijn op uw praktijk.

bekijk alles van PoloDent

Uitgebreid assortiment

PoloDent biedt een uitgebreid assortiment producten, waaronder afdruklepels, afdrukmaterialen, composieten, instrumentarium, en nog veel meer. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de behoeften van uw tandheelkundige praktijk te voldoen. Een aantal producten van het huismerk PoloDent die wij aanbieden zijn:

Afdruklepels

Comfortabele en nauwkeurige afdruklepels voor het maken van afdrukken bij patiënten. Geschikt voor tandheelkundige professionals die streven naar precisie. Het huismerk PoloDent biedt betaalbare afdruklepels van hoge kwaliteit.

bekijk afdruklepels

Handschoenen

Beschermende handschoenen voor een hygiënische werkomgeving. Ideaal voor tandheelkundige professionals en voor een optimale infectiepreventie. PoloDent's huismerk handschoenen bieden een uitstekende pasvorm en bescherming, waardoor u veilig en efficiënt kunt werken.

bekijk handschoenen

Scaling tips

Precieze tips bedoeld voor tandartsen en mondhygiënisten die streven naar doeltreffende en comfortabele behandelingen. Het huismerk PoloDent biedt hoogwaardige scalingtips tegen een betaalbare prijs.

bekijk scaling tips

PoloDent Composieten

Composieten worden gebruikt voor het opvullen van holtes en het herstellen van beschadigde tanden. Het voordeel van PoloDent Composieten is dat ze van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, waardoor u natuurgetrouwe resultaten kunt behalen.

bekijk composieten

PoloDent röntgenapparatuur toebehoren

PoloDent biedt verschillende toebehoren, zoals positioneringsmiddelen, beschermende schorten en houders voor röntgenfilms. Het voordeel van PoloDent röntgenapparatuur toebehoren is dat ze zorgen voor een nauwkeurige positionering van de röntgenapparatuur met minimale blootstelling aan straling.

bekijk röntgen toebehoren

PoloDent en Yellow Point

Maak kennis met onze twee huismerklijnen: PoloDent en Yellow Point. PoloDent biedt hoogwaardige tandheelkundige producten tegen een scherpe prijs, perfect voor kostenbewuste professionals die niet willen inleveren op kwaliteit.

Daarnaast hebben we ook Yellow Point, een huismerk dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek de voordelen van onze huismerklijnen en profiteer van hoogwaardige tandheelkundige producten voor uw praktijk. Wilt u meer weten over ons andere huismerk? Lees dan verder op onze pagina over Yellow Point.

Voordelen van PoloDent

PoloDent biedt vele voordelen voor tandheelkundige professionals

Kwaliteit

U kunt erop vertrouwen dat u materialen van topkwaliteit gebruikt voor de beste zorg aan uw patiënten.

Eerlijke prijs

Daarnaast zorgen de scherpe prijzen van PoloDent ervoor dat u kunt besparen op uw praktijkkosten zonder onder te doen aan de kwaliteit.

Ruim assortiment

Bij Hofmeester Dental heeft u toegang tot een ruim assortiment aan producten, variërend van afdruklepels tot wortelkanaalcementen. Al uw tandheelkundige benodigdheden zijn gemakkelijk verkrijgbaar onder één merk.

PoloDent biedt kwaliteit, scherpe prijzen en een ruim assortiment, waardoor het de ideale keuze is voor tandheelkundige professionals.

bekijk alles van PoloDent
Toegevoegd