Hofmeester Dental

MELAG Careclave: dé revolutionaire 4-in-1 oplossing

Heroverweeg alles wat u weet over de verwerking van uw instrumentarium: Careclave zorgt voor een revolutie in uw workflow. De MELAG Careclave biedt u dé 4-in-1 oplossing voor uw praktijk. Combineer de sterilisatie, reiniging, desinfectie én het oliën van uw holle instrumentarium in 1 apparaat.

1. Reiniging en desinfectie

Plaats tot 8 hoekstukken, prophylaxis handstukken of ultrasoon tips in de speciale Carebox en reinig en desinfecteer deze in slechts 16 minuten zowel aan de buiten- als de binnenkant

2. Documentatie

Zet alle documentatie direct op het netwerk of een USB stick: snel, veilig en papierloos

4in1

3. Oliën

De Carebox zorgt niet alleen voor een perfecte verzorging van uw zendinstrumenten, maar minimaliseert ook slijtage. Dankzij de speciale MELAG Care Oil worden uw instrumenten meteen gesmeerd. Met de uniek ADDcare station smeert u eenvoudigweg de kop na elke cyclus.

4. Sterilisatie

De MELAG Careclave biedt u alles wat een de betrouwbare MELAG klasse B autoclaven gewend bent. Steriliseer tot maximaal 11 kg. In recordtijd

ADDcare

Het ADDcare station, ergonomisch geïntegreerd in de deur van Careclave, zorgt voor de essentiële zorg voor uw instrumentkoppen. De vol synthetische MELAG Care Oil is niet alleen zuinig in verbruik, maar garandeert ook de best mogelijke smering van handstukken en turbines in de Carebox Blue.

Download de brochure

Vraag hier meer informatie aan

Advies, installatie en onderhoud worden uitgevoerd door All Dent

Toegevoegd