Hofmeester Dental

Belangrijke mededeling

Vanwege een stroomstoring kunnen wij u telefonisch beperkt helpen. Wij verwachten tussen 11:00 en 11:15 weer online te zijn. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Onze website kunt u blijven gebruiken zoals u gewend bent.

Ontdek de kracht van eenvoud met onze handige producten, jouw dagelijkse metgezel in efficiëntie.

Begin het jaar goed met deze handige maar onderbelichte artikelen

Ook in 2024 probeert Hofmeester de praktijk te voorzien van een goede en betrouwbare service. Om goed van start te gaan zijn we in ons assortiment gedoken en hebben we gezocht naar producten die wellicht niet bekend staan als “hardlopers”, maar wel veelal een efficiënte oplossing bieden voor ogenschijnlijke complexe problemen. Thans, het leven in de praktijk dit jaar weer een stuk makkelijker kunnen maken.Stap in de wereld van digitale tandheelkunde met 3Shape TRIOS® en ontdek een lange lijst van mogelijkheden. Mogelijkheden die verder gaan dan een snellere, eenvoudigere en comfortabelere manier om afdrukken te nemen. U krijgt de kans om uw patiënten nog meer te betrekken en te begeleiden. meer te betrekken. Om uw expertise uit te breiden met nieuwe behandelopties, in meer kosteneffectieve manieren om voor uw patiënten en uw bedrijf te zorgen. Het komt met de gemoedsrust die u ervaart met een bewezen product dat tienduizenden tandartsen dagelijks met succes gebruiken. En met de steun van een bedrijf dat meer dan 20 jaar geleden de revolutie in de digitale tandheelkunde begon.

Alpro WL Clean

Gebruiksklare spoel- en reinigingsspray voor de reiniging en decontaminatie van holle deelinstrumenten, bijv. turbines, hoekstukken, handstukken, inwendig gekoelde instrumenten en endoscopen voorafgaand aan desinfectie/sterilisatie.

WL-clean is een medisch hulpmiddel van klasse I. Het bewijs van geschiktheid voor reiniging is geleverd volgens de normenreeks DIN ISO 15883.

bekijk product

Alpro Wl Cid

Gebruiksklare desinfecterende oplossing voor alle doeleinden. Voor inwendige desinfectie van tandheelkundige holle instrumenten, bijv. turbines, contra-hoeken, handstukken, na de niet-proteïnebevestigende voorreiniging met WL-clean.

WL-cid is een medisch hulpmiddel van klasse II b. De desinfectiecapaciteit onder gesimuleerde praktijkomstandigheden volgens DIN ISO 15883 is bevestigd door een deskundigenrapport. De desinfectiecapaciteit volgens de eisencatalogus van DGHM voor desinfectie van instrumenten is bevestigd door een deskundigenrapport. • Bacteriedodend • Gistdodend • Virusinactiverend

bekijk product

CO-reaching free water saver chrome

Touch Free water Saver Chrome is een eenvoudige oplossing om water te besparen. Past middels de meegeleverde adapter op de meeste kranen. Deze water saver is in te stellen op een automatische waterhoeveelheid op het moment dat er een beweging wordt waargenomen. Ook is indien gewenst de waterstraal "gewoon" in te stellen op continue. Eenvoudiger kan het niet. Beschikbaar zo lang de voorraad strekt!

bekijk product

Perspex schuifbordje

Perspex schuifbordjes, heel simpel maar tegelijkertijd ook heel handig. Bij voorbeeld te gebruiken om aan te geven of instrumentarium schoon/vuil is.

bekijk product

Oral Bio Filter

Bij het uitvoeren van de standaard tandheelkundige- en hygiëneprocedures, zoals boren en/of ultrasoon reiniging, komen met pathogeen besmette bloed- en speekselaërosolen vrij in de tandartspraktijk. Deze blijven twee uur in de lucht van de tandheelkundige behandelkamer hangen. Bovendien worden ze niet gefilterd door de conventionele mondmaskers en vervuilen uiteindelijk alles binnen 10 m van de patiënt wanneer ze uiteindelijk landen. Hierdoor worden ze een bron van infecties bij de tandheelkundige professionals en hun patiënten.

De Oral BioFilter is een lipretractor met zuigkracht om de kruisbesmetting in de tandheelkunde te minimaliseren. Oral BioFilter wordt bevestigd aan de grote afzuiger (HVE- Hoog Volume Evacuatie systeem) welke beschikbaar is bij elke behandelunit. Het gebruik van de Oral BioFilter vormt een effectieve barrière die de mondholte isoleert van de tandartspraktijk. Oral BioFilter (OBF): een effectieve oplossing in de tandartspraktijk om kruisbesmetting en infectie te voorkomen.

bekijk product

FHS Dentapure 365 pen voor waterfles

De FHS Dentpure pen wordt geïnstalleerd in het flessensysteem van uw unit. Het patroon vermindert bacteriële blootstelling door niet-allergeen, elementair jodium aan het water toe te voegen 1 pen is goed voor 365 dagen (of 240 ltr water als gebruik wordt gemonitord) schoon unitwater. Als het jaar om is, krijgt u van ons bericht dat de cartridge of pen vervangen dient te worden.

bekijk product

FHS Dentapure 365 cartridge

Hoge waterkwaliteit voor uw dental unit gedurende een heel jaar met maar één cartridge. Dentapure is een cartridge (of een penmodel voor flessysteem) die in de unit wordt ingebouwd. Dat vergt een simpele installatie in vrijwel elk type unit. Deze cartridge gaat 1 jaar mee en is na dat jaar eenvoudig te vervangen. Dit kan ook gecombineerd worden met de service beurt aan uw unit.

Voldoet ruim aan de nieuwe WIP richtlijnen (minder dan 100 KVE/ML) en is ook volgens richtlijnen van OSAP, CDC en ADA. De WIP zegt dat er maximaal 100 kve per ml. bij 22ᵒC in het water mag zitten en dat u dit elke 6 maanden moet testen of laten testen. Dentapure brengt de KVE per ml naar ≤ 20.

Dentapure is “rocket -science”, gebaseerd op NASA technologie gebruikt in o.a. de Space shuttle en het ISS. Op basis van jodium. Is veilig voor u, uw patiënten, uw medewerkers en het milieu.

bekijk product

Pure helix teststrips

De Helix Test is ontwikkeld en gevalideerd voor controle van stoompenetratie voor met name holle instrumenten of met een smalle lumina. De test voldoet aan de EN 867-5. De indicator die in de capsule zit, laat een kleuromslag zien van geel naar blauw/paars als deze is blootgesteld aan een specifieke combinatie van tijd, temperatuur en stoom.

De Helix Test kan 250 keer meedraaien in een sterilisatiecyclus en zal daarna vervangen moeten worden, om die reden wordt deze geleverd met 250 strips.

bekijk product

Stericop tosi was check teststrips

De stericop Wash-Checks Monitor is een eenvoudig te gebruiken geprepareerde test om de effectiviteit van de wasfase van een desinfector te bepalen.

De test wordt in een Wash-Checks Houder geplaatst voor eenvoudige plaatsing in de gehele wasmachinekamer. De testaarde (rode stip) simuleert menselijk bloed en weefselresten. Als de testgrond in de houder wordt geplaatst, is deze half bedekt, waardoor de aansluiting van een chirurgisch instrument wordt gesimuleerd. De verwijdering van alle testvuil duidt op een effectieve reiniging.

bekijk product

Alpro Biotest

Snelle test voor detecteren van bacteriën in vloeistoffen en op oppervlakken. Door de test eenvoudig op het oppervlak (bv van het werkblad) of in de vloeistof (bv. drinkwater bij het spittoon) te houden kunt u zien of en hoeveel bacteriëner aanwezig zijn. Ideaal om te zien of u wellicht aan een andere manier van reinigen moet gaan denken. Na 2-3 dagen bewaren bij kamertemperatuur vormen zich op de voedingsbodem gekleurde bacteriën die u met het blote oog kunt waarnemen. Vervolgens kunt u gericht uw infectiepreventie bijsturen.

bekijk product

TakeVIP Reinigings- en Dryingpads

Met de nieuwe reinigings- en Dryingpads worden uw behandelingen nog efficiënter. De pads van Bexplora zorgen ervoor dat u o.a. geen wattenstaafje, gaasjes en doekjes nodig heeft. Bovendien leidt dagelijks gebruik van TakeVIP tot een aanzienlijke tijdsbesparing tijdens behandeling waardoor de kleine meer prijs ruimschoots wordt terugverdiend.

bekijk product
Toegevoegd