Hofmeester Dental

Belangrijke mededeling

Vanwege een stroomstoring kunnen wij u telefonisch beperkt helpen. Wij verwachten tussen 11:00 en 11:15 weer online te zijn. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Onze website kunt u blijven gebruiken zoals u gewend bent.

Bryant Refractive: Een ergonomische revolutie

De Bryant Refractives hebben het ultieme ergonomische design.
Het design zorgt ervoor dat uw nek in de ideale neutrale positie van tussen de 0 en 20 graden blijven staan.

Daarnaast zorgen de Refractives ervoor dat uw rug in een neutrale positie blijft. Dit zet aan tot een betere lichaamshouding, wat de kans op rugklachten sterk reduceert.

post

Refractives 2.9x

De Refractives met 2.9x vergroting zijn Ultralicht van gewicht en met een ongelooflijke volle boog en gezichtsveld van zacht weefsel, Refractive Lite zijn de perfecte eerste paar loepen. De refractives zijn uitermate geschikt voor mondhygiënisten.

Technische details
Gewicht: 47 g
Gezichtsveld: 105 mm
Focusdiepte: 90 mm
Product pagina
post

Refractives 3.8x

De Refractive loepen met 3.8x vergroting bieden het grootste gezichtsveld en scherptediepte bij het laagste gewicht in onze collectie. De Refractive is uitermate geschikt voor professionals die veel kroon- en brugwerk plaatsen en meer complexe smile-design projecten uitvoeren.

Technische details
Gewicht: 48 g
Gezichtsveld: 85 mm
Focusdiepte: 80 mm
Product pagina
post

Refractives 5.7x

Voor de ultieme vergroting is de Refractive met 5.7x vergroting een ongeëvenaard werk van verbluffend nauwkeurig vakmanschap en militaire engineering. Als u uw refractives vergroten elk detail, met haarscherpe definitie.

Technische details
Gewicht: 49 g
Gezichtsveld: 50 mm
Focusdiepte: 55 mm
Product pagina
post

Refractives 7.2x

De Refractive met 7.2x vergroting is de next level loepvergroting. Opmerkelijk ontworpen en vormgegeven en in staat uitzonderlijke details weer te geven, dit is de ultieme keuze voor tandartsen van het hoogste niveau. De Refractive met 5.7x vergroting is al ongelofelijk, maar de 7.2x is taking it tot he next level!

Technische details
Gewicht: 50 g
Gezichtsveld: 40 mm
Focusdiepte: 40 mm
Product pagina
post

Ignis Gesture

De draadloze koplamp van de toekomst - helderder, lichter en slimmer.

De eerste in zijn soort, IGNIS® produceert een ongelooflijke 84 lumen uit een uiterst kleine LED lamp van slechts 9 gram van ruimtevaartkwaliteit aluminium. De neodymium-batterij is ingebouwd in de hoofdband en verdeelt het gewicht naar achteren en weg van de neus. Elk aspect van dit lichtsysteem is ontworpen en gebouwd met de behoeften van tandartsen in gedachten.

Ignis® Wireless Headlight is een meesterwerk van engineering en design. De LED-behuizing is volledig CNC-gefreesd en vervaardigd uit aluminium klasse 6061 voor uitstekende output-efficiëntie. Met 84 lumen en een uniformiteit van 95% biedt Ignis een uiterst helder licht, helderder dan de meeste bedrade lichten en alle andere draadloze chirurgische lampen. De hoofdband is gemaakt van een zacht siliconen, die luxueus zacht en volledig desinfecteerbaar is, waardoor Ignis perfect is voor tandheelkundig, chirurgisch en veterinair werk.

Geschikt voor alle soorten brillen, van alle merken.

Product pagina

Vraag hier meer informatie aan

Toegevoegd