Hofmeester Dental

Belangrijke mededeling

Vanwege een stroomstoring kunnen wij u telefonisch beperkt helpen. Wij verwachten tussen 11:00 en 11:15 weer online te zijn. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Onze website kunt u blijven gebruiken zoals u gewend bent.

Ontdek meer over de tandheelkundige oplossingen per procedure

directe restauratieve oplossingen

Adhesieven

Dentale hechting waar u op kunt vertrouwen.

Bekijk 3M Scotchbond
indirecte restauratieve oplossingen

Cementen

Betrouwbare en voorspelbare resultaten voor u en uw patiënten.

Bekijk 3M Relyx Bekijk 3M Ketac
preventieve oplossingen

Afdrukmaterialen

Nauwkeurig afdrukken voor restauraties met een perfecte pasvorm

Bekijk 3M Imprint 4 Bekijk 3M Impregnum
restauratiematerialen

Restauratiematerialen

Betrouwbare klinische prestaties gecombineerd met een langdurige glans, eenvoudige verwerking, hoge sterkte en slijtageweerstand

Bekijk 3M Filtek

Vereenvoudig uw directe en indirecte behandelingsprocedures

3M™ RelyX™ Universal Composietcement is geschikt als zelfhechtend cement en als adhesief composietcement in combinatie met 3M™ Scotchbond™ Universal Plus Adhesief. Samen elimineren ze de verwarring bij het kiezen tussen alle beschikbare cementen, primers en adhesieven, terwijl ze uw directe en indirecte restauratieve behandelingen vereenvoudigen.

3M™ Filtek™ Universal Restorative

Tandartsen wereldwijd vertrouwen al ruim 50 jaar, en voor meer dan een miljard restauraties, op 3M voor het creëeren van een stralende glimlach. Maak de juiste keuze voor uw patiënten en uw praktijk. Filtek Universal Restorative helpt uw patiënten aan een zelfverzekerde glimlach.

Ondersteuning door 3M Oral Care

Veiligheidsinformatiebladen

Veiligheidsinformatiebladen

De veiligheidsinformatiebladen (VIB's) voor 3M-producten worden beschikbaar gesteld aan gebruikers van gevaarlijke stoffen. Gebruik onze VIB-zoekhulp om VIB-informatie te raadplegen. Als u bepaalde VIB-informatie niet kunt vinden, neem dan contact met ons op.

Naar VIB zoeker
Brain Floss

Brain Floss

Blijf op de hoogte van klinische casussen, on-demand en live webinars en tips & trucs van deskundigen via ons Brain Floss blog. Abonneer u op de maandelijkse blogupdate zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws.

Naar inschrijfformulier
Gebruiksaanwijzingen

Gebruiksaanwijzingen

3M heeft een website om gemakkelijk gebruiksaanwijzingen (IFU) te vinden voor tandheelkundige producten en materialen van 3M. Aanvullende informatie zoals conformiteitsverklaringen en certificaten zijn voor sommige producten ook verkrijgbaar.

Naar Gebruiksaanwijzingen
Toegevoegd