Racefietstocht :: 7 april 2018

Een nieuwe route langs de Zilverstad!

Traditiegetrouw organiseren Hofmeester Dental en E Dental dit voorjaar weer een prachtige nieuwe racefietstocht. Na de succesvolle racefietstochten door het polderlandschap van Kinderdijk, Groningen en het groene Hart van Holland volgt een nieuwe tocht. Dit keer rijden we vanuit Kinderdijk langs de Zilverstad (Schoonhoven) en Rotterdam.

Fietst u mee?

Graag nodigen we u uit voor de racefietstocht op zaterdag 7 april 2018. De tocht is circa 85 km lang inclusief een tijdrit in de laatste fase van de route voor degene die graag de wedstrijd rijdt. Gezelligheid, sportiviteit en contact met elkaar is zoals altijd ons uitgangspunt. Samen met uw collega’s, dental professionals van Hofmeester Dental, E Dental en sponsoren belooft het weer een mooi event te worden. Aansluitend op de fietstocht kunt u genieten van een heerlijk buffet en een welverdiend drankje in de E Dental bar!

 

 

Aanmelden

We vinden het geweldig dat u met ons mee fietst en vragen u uw aanmelding via het onderstaande aanmeldformulier te doen. Het inschrijfgeld bedraagt: € 25,- p.p. hetgeen ten goede zal komen aan een goed doel. Verdere details over het verloop van de dag volgen na aanmelding.

Geheel in stijl verzorgen wij een wielrenshirt en bidon! Vermeld bij aanmelding s.v.p. uw maat wielrenshirt. Via de onderstaande link kunt u zich aanmelden. Let wel: omwille van de veiligheid kan er maar een beperkt aantal deelnemers meedoen, wacht dus niet te lang met uw aanmelding.

Meld u middels het onderstaande formulier aan voor de Racefietstocht op Zaterdag 7 april 2018. Verdere informatie over het programma van de dag volgt later via email. Wanneer u meerdere deelnemers wil aanmelden, graag het formulier voor iedere deelnemer afzonderlijk invullen en indienen s.v.p.