Racefietstocht :: 11 mei 2019

Een nieuwe route! Fietst u mee?

Traditiegetrouw organiseren Hofmeester en E Dental ook dit voorjaar weer een prachtige nieuwe racefietstocht. Na eerdere succesvolle edities door het polderlandschap van Kinderdijk en Groningen, het groene Hart van Holland en de Zilverstad volgt 11 mei a.s. een nieuwe tocht. Dit jaar zullen we fietsen in de Alblasserwaard.

Henk Lubberding daagt u uit!

Om deze dag extra speciaal te maken hebben we wielerlegende Henk Lubberding bereid gevonden een wielerclinic te geven. Voordat we gezamenlijk op de fiets stappen, wordt iedereen onderworpen aan het kritische oog van de meester. Gedurende de clinic wordt o.a. aandacht besteed aan uw houding en techniek. Gedurende de tocht rijdt Henk zelf mee om achterblijvers op te peppen, de nodigen van tips te voorzien of simpelweg voor een gezellig praatje.

 

Direct na zijn profcarrière, alweer 21 jaar geleden, is Henk Lubberding begonnen met het opzetten van wielerclinics. Deze wielerclinics zijn niet gebaseerd op bijzondere theorieën of andere boekenwijsheid, maar op zijn eigen ervaringen en bijzondere kijk op de wielersport. Een gezonde nieuwsgierigheid naar vernieuwingen en verbeteringen maakt Henk een welkome gast bij vele wielerverenigingen en praatprogramma’s.

Fietst u mee?

We verzamelen bij E Dental te Alblasserdam (Kelvinring 5 te Alblasserdam). Nadat we allemaal ons wieleroutfit hebben aangetrokken en een kopje koffie gedronken hebben, beginnen we met de wielerclinic o.l.v. Henk Lubberding.
Na deze clinic zullen we in 2 groepen de weg op gaan:
Groep 1: Voor de snelle fietsers onder ons wordt er gemiddeld 30 km of meer per uur gefietst. Voor deze groep zal er ook een wedstrijd worden gehouden. Afstand tussen de 90 en 100 km.
Groep 2: Onder begeleiding van Henk Lubberding fietst deze groep gemiddeld 25 km per uur. Afstand tussen de 70 en 80 km.

Aansluitend op de fietstocht kunt u genieten van een heerlijk buffet en een welverdiend drankje!

Gezelligheid, sportiviteit en contact met elkaar is zoals altijd ons uitgangspunt. Samen met uw collega’s, de vrijwilligers van Hofmeester Dental en E Dental en natuurlijk de sponsoren belooft het weer een mooi event te worden.

Programma

De fietstocht zal verreden worden vanuit E Dental:
Kelvinring 5
2952 BG Alblasserdam

09.00 uur: ontvangst bij E Dental met een kop koffie
10.00 uur: clinic Henk Lubberding
11.30 uur: start tour
15.30 uur: verwachte terugkomst

Een sfeerimpressie!

 

Aanmelden

We vinden het geweldig dat u met ons mee fietst en vragen u uw aanmelding via het onderstaande aanmeldformulier te doen. Het inschrijfgeld bedraagt: € 35,- p.p. hetgeen ten goede zal komen aan een goed doel. Verdere details over het verloop van de dag volgen na aanmelding.

Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar Stichting fADA te 's-Gravenhage op rekeningnummer NL07 INGB 0003 3942 15 onder vermelding van Deelname racefietstocht 11-05-2019.

Geheel in stijl verzorgen wij een wielrenshirt en bidon! Vermeld bij aanmelding s.v.p. uw maat wielrenshirt.
Let wel: omwille van de veiligheid kan er maar een beperkt aantal deelnemers meedoen, wacht dus niet te lang met uw aanmelding.
Wanneer u meerdere deelnemers wil aanmelden, graag het formulier voor iedere deelnemer afzonderlijk invullen en indienen s.v.p.