Ga naar:

Claims & Reparaties
 

Service

Hofmeester Dental is sinds 1978 een betrouwbare en vakkundige partner voor tandartsen, endodontologen, orthodontisten en mondhygiënisten. We leveren meer dan 30.000 artikelen en apparaten voor uw praktijk.
 

Niet de grootste, wel de beste

Bij Hofmeester bent u geen nummer, maar een klant. We denken met u mee om interessante alternatieven te kunnen bieden, kostenbesparende oplossingen te zoeken en u te informeren over innovaties in de tandheelkunde. Onze deskundige binnendienst staat altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden, informatie te geven en uw bestelling aan te nemen. Met ons eigen bestelprogramma Ordent beheert u uw eigen voorraad en bestelt u wanneer het u uitkomt.
Hofmeester Dental levert snel en biedt u een unieke service.
 

Snel in huis

Hofmeester Dental is sterk verankerd in Rotterdam en omstreken. In een straal van circa 20 kilometer rondom Rotterdam bezorgen wij uw bestellingen persoonlijk in de praktijk. Als het moet, binnen een uur!

Is uw praktijk buiten de regio gevestigd? Dan levert onze eigen koerier op de volgende dagen:

Blauw:
De eerste maandag of woendag na de besteldatum

Geel:
De eerste dinsdag of donderdag na de besteldatum

Bruin:
Eerst volgende werkdag (geleverd door onze partner UPS)

Oranje:
Geleverd door de vertegenwoordiger zoals afgesproken

ℹ UPS levering is voor iedereen een mogelijkheid. Neem hiervoor contact met ons op via  088 - 4100 300
ℹ Aankomde zomer gaan wij testen om in meerdere postcode gebieden te leveren met onze eigen bezorgers (dus ook buiten blauw en geel)

 

Artikel retour? Geen probleem!

Heeft u een product besteld, maar is dit niet de juiste? Geen probleem! Neem contact met ons op en we halen het product – al dan niet persoonlijk – de volgende dag al op.
 

Factuur

Voor onze vaste klanten factureren wij een maal per maand. U krijgt dus niet bij elke bestelling een rekening, maar een overzichtelijke verzamelfactuur aan het einde van de maand. Scheelt weer een hoop papierwerk!
Ontvangt u uw factuur liever wekelijks, tweewekelijks of bij elke bestelling? Geen probleem!

De facturen worden standaard per mail verzonden. Wenst u deze op een speciaal e-mail adres te ontvangen of gewoon op papier? Neem even contact met ons op en we passen het voor u aan.

Wanneer u uw facturen liever automatisch laat afschrijven is dat uiteraard geen probleem. U kunt dit zelf aangeven in uw “Mijn Hofmeester” omgeving of contact met ons opnemen.
Houdt in beide gevallen even uw IBAN nummer bij de hand.
Indien gewenst kunnen we de factuur ook afschrijven van uw American Express kaart. Geef ons uw kaartnummer door en wij maken  het voor u in orde.