Hofmeester Dental

Belangrijke mededeling

Vanwege een stroomstoring kunnen wij u telefonisch beperkt helpen. Wij verwachten tussen 11:00 en 11:15 weer online te zijn. Excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip. Onze website kunt u blijven gebruiken zoals u gewend bent.

Composite Smile Make Up

woensdag 29 maart 2023

Behandelingen voor esthetische optimalisatie, hetzij na orthodontie of ten gevolge van slijtage, zijn een veel voorkomende behandeling in de tandheelkundige praktijk geworden.

Onze patiënten vragen ook steeds meer naar de meest conservatieve behandelingen, zonder preparatie en verdoving. Versleten tanden, hoektanden, diasteemsluiting, non-prep veneers, ... het zijn allemaal ideale behandelingen om met composiet te realiseren. Hiermee kunnen we een optimale esthetiek bereiken zonder tandverlies en zonder afbreuk aan het eindresultaat.  Bovendien is composiet een materiaal dat een betere aanpassing mogelijk maakt, zodat wij ze op elk moment kunnen veranderen, repareren en verbeteren.

Een goede keuze van materialen en adhesieve technieken zijn van doorslaggevend belang om deze casussen met succes te kunnen behandelen.

In deze workshop gaan we aan de slag met verschillende werkmethodes die gericht zijn op het bereiken van een uitzonderlijk esthetisch resultaat met minimale interventiestrategie voor het tandweefsel.

 

Locatie:
Hofmeester Dental
Andries Copierhof 2
3059 LM Rotterdam

Kosten: €499,00

Praktische, stapsgewijze demo van de trainer en praktisch oefenen door de deelnemers aan een complexe behandeling van esthetische verbetering van tanden in het anterieure gebied, van centrale snijtand tot hoektand, met inbegrip van de volgende behandelingen en hun specifieke technieken:

  • Composietveneers
  • Diasteemsluiting
  • Behandeling van hoektanden

Elk deel van de cursus bevat nuttige tips en tricks voor werk met composiet in de dagelijkse praktijk.


Programma

Donderdag 16 november
Inloop 08:30 – 09:00
Ochtenddeel Hands-on Training 09:00 – 12:00
Lunch                                                   12:00 – 12:45
Middagdeel cursus  12:45 – 16:00

 

Vrijdag 17 november
Inloop 08:30 – 09:00
Ochtenddeel Hands-on Training 09:00 – 12:00
Lunch 12:00 – 12:45
Middagdeel cursus 12:45 – 15:00
Afsluitende Borrel 15:00Dr. Javier Tapia Guadix

Dr. Javier Tapia Guadix voltooide zijn studie tandheelkunde aan de  European University of Madrid in 2003. Vervolgens werkte hij in 2004 als universitair hoofddocent op de afdeling Prosthetics. In 2005 begon hij zijn carrière als professioneel computer graficus met focus op illustratie, animatie en applicatieontwikkeling. Hiervoor richtte hij het bedrijf Juice - Dental Media Design op. Hij ontving de Collegiate Merit Award van het Spanish College of Dentists in 2005. In 2011 richtte hij samen met Panaghiotis Bazos en Gianfranco Politano de Bio-Emulation group op. Hij werkt actief samen met verschillende universiteiten in heel Europa en is lid van de Advisory Board van GC Restorative. Dr. Javier Tapia Guadix werkt in zijn privépraktijk in Madrid die gericht is op restauratieve tandheelkunde en esthetiek. Hij is een internationaal spreker die reeds deelnam aan meer dan 200 congressen, hands-on cursussen en live cursussen. Hij heeft verschillende artikelen gepubliceerd over restauratieve tandheelkunde, tandheelkundige fotografie en computers in de tandheelkunde.

 

Schrijf u hier in

Toegevoegd