Hofmeester Dental

donderdag 29 september 2022 De cursus is al geweest

Direct of indirect? Welke materialen zijn nodig?

29 september 2022, 08:00-09:30 CET

Wanneer een breed scala aan materialen en apparatuur beschikbaar is om de functionaliteit en anatomie van een tand te restaureren, kan het besluit om hoe verder te gaan om optimale resultaten te krijgen overweldigend zijn.

Doe mee met 3M op 29 september, wanneer dr. Eva Berroeta en dr. Giuseppe Chiodera de directe en indirecte aanpak van posterieure restauraties vergelijken.

Beschikbare talen: Engels, Frans, Spaans, Duits, Italiaans

SCHRIJF U NU IN!*

3M™ Filtek™ One Bulk Fill restauratiemateriaal
Ontworpen voor posterieure restauraties. Dankzij de unieke optische eigenschappen en verbeterde opaciteit plaatst u eenvoudig in één stap een bulkrestauratie tot 5 mm**, mét behoud van de esthetiek.

3M™ Scotchbond™ Universal Plus hechtmiddel
Het biedt alle voordelen van het originele 3M™ Scotchbond™ Universal hechtmiddel, plus nog meer nauwkeurigheid en voorspelbaarheid. Als het eerste radiopake universele hechtmiddel verlaagt 3M™ Scotchbond™ Universal Plus hechtmiddel het risico op misdiagnoses bij röntgenfotos en invasieve overbehandeling**.

3M™ RelyX™ Universal Composietcement
De kleine, ergonomische spuit van 3,4 g bevat voldoende cement voor de gebruikelijke15 behandelingen***, maar halveert de hoeveelheid plasticafval. Dankzij de unieke mengtips wordt het cementafval met maar liefst 80% verminderd!

Schrijf u hier in*


* De informatie die u op het registratieformulier verstrekt aan 3M, zal gebruikt worden om via e-mail/telefoon te antwoorden op uw verzoek door een vertegenwoordiger van 3M. Het kan ook gedeeld worden met door 3M erkende zakenpartners. Het delen van uw persoonsgegevens zal in overeenstemming zijn met het privacybeleid van 3M.
** Interne gegevens 3M.
*** Gemiddeld